Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 388, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20172 comentarii
Sectiune Vulcano: Nu ma refeream la a-ti exprima parerea, ci la a avea cunostintele necesare pentru a-ti permite sa dai sfaturi. Dar poate sunt eu pe alta lungime de unda si ar fi timpul sa schimb postul.
Sectiune mircea: Oricine, indiferent de experienta are dreptul la propria opinie. Atata timp cat parerea e exprimata in mod civilizat nu e nicio problema
Tara si Rex kirugoro: E mai bine asa! 
Apa curgatoare kirugoro: Asta nu e o cascada. Este cel mult un repezis.
Familia kirugoro: India.
Familia Autor: Scuzati! Am schimbat fotografia.
Familia Nomad: Ia uiteee....doi papagali cu blana, urechi lungi si patru picioare. Ce papagali sunt magarii astia....
Sectiune Vulcano: Sfaturi dau cei care au habar de ceva in fotografie, in rest comentarii doar pentru puncte de activitate. Una e sa-ti exprimi parerea si alta e sa-ti permiti sa dai sfaturi!  
Fluid Autor: Multumesc , am inlocuit-o cu o imagine mai  ,, moale " . Artificiala sau nu , asta am avut de oferit !
Flow Simgeo: frumos lucrat!  
Diferit Autor: Mulțumesc pentru atenție și feed-back. Recunosc, este o fotografie destul de nereușită, făcută unor pești în acvariu (de aceea piatra nefirească). Am publicat-o, mai mult, pentru a arăta ceea ce înseamnă să fii diferit. Dacă ați observat, pe lângă faptul că trăiesc într-un acvariu, unul dintre pești are coada/spinarea îndoită.  Nu am pretenția de a câștiga acest concurs, așa că nu vad rostul schimbării fotografiei, decât dacă deranjează pe cineva, atunci îmi spuneți și o șterg.
Defileu Verde Autor: Mulțumesc, pe viitor o să acord mai multă atenție supra-expunerii. Sunt la începutul începutului de drum în această artă, așa că am prelucrat imaginea după cum mi s-a părut mie că arată bine. De aceea cred că efectul orbitor se datorează modului în care am editat fotografia, fiindcă originalul nu este atît de strălucitor.
Nakuru Autor: Ai dreptate! M-am cam chinuit un pic; am fost in miezul zilei si nici camera nu m-a ajutat. Multumesc pentru sugestii.
Sectiune Danelinole: Ok Totuși puteai fotografia mai din stânga. Puteai folosi crop-ul să tai puțin din partea de jos a imaginii, e cam întunecata iarba. Oricum, fotografia în sine e destul de ok. Ți-am dat doar câteva sfaturi... Spor în continuare!
Sectiune Autor: Am si varianta cascadei surprinsa din fata, dar se pierde efectul de transparenta al caderii de apa. In ceea ce priveste punctul de statie, terenul accidentat nu oferea prea multe alternative. Una peste alta, mi s-a parut cea mai buna imagine expusa cu aceasta cascada.
Diferit Danelinole: Peștii aceea nu arată rău, dar piatra aceea cu tente mov(cred că piatră este) ocupă un loc nefiresc de mare în fotografie. Domină fotografia, distrage privitorul și distrage atenția de la subiect(care sunt peștii). Succes în continuare și sper că am fost folositor
Aglomeratie kirugoro: Imaginea e dinamica, dar din pacate neclara. In plus culoarea mov nu e naturala in mediul subacvatic.
Sectiune Danelinole: Dacă nu greșesc, aici s-a folosit un trepied. Eu aș fi plasat aparatul în fața cascadei sau puțin mai spre stânga. Mi se pare totuși că în dreapta jos e cam întuneric iar în stânga sus cam lumină. În rest, fotografia este destul de interesantă... Poate aș mai fi strâns puțin imaginea jos... Iarba aceea distrage atenția. Succes în continuare!
Defileu Verde kirugoro: Caderile de apa sunt orbitoare, din cauza supraexpunerii. Nu merge.
Diferit kirugoro: Imaginea nu respecta nici o regula de compozitie iar culorile sunt puternic denaturate. Mai ai timp sa schiombi imaginea.
Nakuru kirugoro: Marirea saturatiei ar fi datr un plus de culoare de care imaginea are nevoie. Timpul de expunere nu e bine ales: e prea scurt si apa arata nefiresc.
Izvorul Minunilor kirugoro: Timpul de expunere nu e potrivit: apa arata de parca ar fi inghetat instantaneu.
Fluid kirugoro: Imaginea are zone deranjant de supraexpuse. In plus e o cadere artificiala (se inscrie in tema, dar nu rivalizeaza cu cascadele naturale). 
Gentleman Danelinole: Într-adevăr, mi se pare că mesajul e ,,descris" prin fotografie destul de forțat. Altfel, e clar că autorul a gândit mult pentru această fotografie, dar putea fi mai subtil zic eu...
Echilibru Danelinole: Observ că mărul a fost lustruit înainte. Se întrevede o umbră firavă sub el și un contrast la fel de firav dintre roșu și alb. Una peste alta, imaginea îmi place mult...
Davey Jones timo49: Detalii , forme si culori , foarte bine puse in evidenta . Oimagine care place .
Flow timo49: Imi place imaginea . Privind la ISO , calitatea fotografieii este doesebita . Bravo !
cu...remorci Danelinole: Îmi place compoziția și mesajul acestei fotografii. Subiectul nu iese din zona de focalizare.
Edessa Liviu58: Cred că punctul de stație e ales neinspirat. De jos ar fi fost mai bine. Părerea mea, de amator.
Edessa mircea: Nu ma uimeste cu nimic in imaginea de fata.. nici compozitia, nici formele de relief
Bigăr Autor: Mulțumesc timo49! Există mai multe opinii pro și contra timpului lung de expunere. Eu cred că în acest caz, mai ales pentru această cascadă, e de preferat. Am avut și norocul să prind un debit mare al apei.
Bigăr timo49: O imagine frumoasa  . Timpul de expunere lung , nuantele de verde si alb, pun in evidenta frumusetea acestei cascade.
Efes Nomad: Am citit comentariul autorului prin care sustine imaginea de fata, dar nu m-a prea convins. Printre imaginile postate in acest concurs, cea de fata e cea mai rasarita si merita locul intai, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. Daca cu un Logan depasesti un Matiz, nu inseamna ca ai o masina de curse. Nivelul imaginilor si din acest concurs e cam scazut.
Edessa Danelinole: O fotografie care uimește repede privitorul. Apreciez compoziția! Cascada, în prim-plan, ocupă un spațiu generos în cadru. În spate se observă foarte bine formele de relief!
On the boardwalk Nomad: Orizontul e inclinat, asta e o greseala elementara, dar puteai sa il indrepti cu usurinta.
orange mood Danelinole: Frumos! Și eu folosesc modul manual, îmi dă mai multă libertate. Pot regla totul cum vreau eu și pot întuneca sau lumina imaginea prin timpii de expunere. Eu folosesc imaginea RAW și o editez. Îi mai schimb white balance-ul. E o tehnică pe care o folosesc mulți fotografi pentru că poate fi editată mai ușor și transformată în imagine JPG. E foarte clară imaginea ta. Cred că de asta ai folosit F18.
orange mood Autor: Nu e niciun secret, ai intuit bine. Un fundal negru și oglindă. Mai trebuie un trepied, mod manual...
Frozen love. Autor: Tema cere sa ilutram,ideea de romantism,asa cum il percepe fiecare.Nu vad de ce ideea mea,trebuie amendata pt. ca nu coincide cu a ta sau pt.ca nu am cules trandafirul.Daca era un buchet de trei,era acceptabil?
orange mood Danelinole: Mulțumesc! Poate îl voi întreba pe Mircea. Îmi place mult imaginea asta. Aș vrea totuși să îi înțeleg secretul. Ați folosit o oglindă și ați întunecat imaginea? Văd că e neprelucrată. Foarte reușită!
la ocean Autor: Precizare date EXIF - ora locala era 19:24:03 !
On the boardwalk Autor: Precizare date EXIF - ora locala era 21:14:09 de fapt !!!
orange mood Autor: Mulțumesc pentru apreciere. La cealaltă problemă nu am informații, dar îl puteți întreba direct și personal pe Mircea. Probabil lucrările dumneavoastră au ”beneficiat” de clopoței sau au fost apreciate ca nesatisfăcătoare. Lumină bună!
orange mood Danelinole: Foarte frumos se observă efectul oglindă. Totuși, am și eu o întrebare: De ce lucrările mele de la concursul ăsta dispar, chiar daca sunt în temă, au date exif? Le postez și peste zece minute, când mă mai uit pe site, nu mai sunt... Am pățit asta cu mai multe fotografii, de mai multe ori. Poate să îmi răspundă un moderator?
Un cadou gingaș mircea: Floarea e un pic in afara focusului si imaginea per total e subexpusa. In lightroom sau programul tau de editare poti seta whitebalance ul dupa albul ghiocelului, pare un pic prea calda imaginea.
My family mircea: Personal as fi facut crop vertical doar pe silueta barbatului care se relaxeaza si apusul. Restul siluetelor incarca imaginea
Prietenii știu de ce Autor: Uneori, un detaliu poate sugera mai mult decît subiectul întreg. În toate formele de artă e valabil, de ce nu ar fi și în arta fotografică? Nu dau exemple că mi-ar trebui mult spațiu. Așa am considerat eu că e bine, e suficient că se vede marca pentru a fi (și) fotografie de produs. Inițial, am avut intenția să tai și mai mult, apoi am făcut un compromis și am tăiat sub etichetă. Poate am avut dreptate, poate am greșit. Dacă mă iau după cum s-a votat, am greșit. Dar din cele cîteva voturi ...
Efes Liviu58: Una peste alta, fotografia este bună, drept pentru care s-a și plasat în fruntea clasamentului, prin urmare autorul trebuie felicitat. Că se pot face n variante, cu spumă, cu fundaluri, cu dopuri sau desfăcătoare, e altă poveste. Autorul a avut o viziune creativă și asta contează cel mai mult. Eu, dacă aș fi producător de bere aș alege (și) această imagine pentru promovare, (cu riscul să-mi scadă vînzările   )
My family PavelNicolae: Wow!Nu sunt mare peste dar poza imi place!Clar si fin!
Efes Autor: Pt inceput o sa vorbesc despre importanta acestui fundal  in promovarea produsului . Initial am profitat  de faptul ca  producatorul a pus pe sticla o eticheta cu niste " doage de butoi " , facand trimitere la butoaiele din lemn in care era maturata si pastrata berea cu multi ani in urma , stiut fiind faptul ca berea Efes se fabrica inca de prin anii `50-`60 .Chiar forma sticlei , asociata cu aceasta eticheta , ne duce cu gandul la un astfel de recipient.In aceasta logica am ales un zid de...
In Gradina Domnului Liviu58: Așa este, doar profesorii de limba română au obligația de a se exprima corect. În rest, merge și așa...
Calatorul Danelinole: Incredibil, focalizare totala, se produce frumos efectul oglindă. Îmi place!
In Gradina Domnului Autor: Ma scuzati, nu sunt profesor de limba romana....
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 388, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20172 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl